Utorak, 20.08.2013.

Glazbeno-povijesni spektakl na KamičkuKako bi oživjeli najslikovitiji i najupečatljiviji simbol Sinja, Turistička zajednica Grada Sinja  i ove godine organizira glazbeno – povijesni program na utvrdi Kamičak.

Svečanost će se održati sutra, 20. kolovoza s početkom u 20,30 sati. Nastupa splitski glazbeni ansambl Musicus movens koji će izvesti skladbe Corellia i Mozarta. Osim koncerta na Kamičku, posjetitelji će moći pogledati izložbu ‘Panoramske razglednice Sinja’ iz razdoblja kraja 19. st. i prve polovice 20. st.

Za sve posjetitelje pripremljen je prigodni domjenak.
IZVOR: WWW.FERATA.H

Alkar počeo s pripremama

Pripreme za predstojeću sezonu u A-1 ligi jučer su započeli košarkaši Alkara. Na prvom okupljanju pod vodstvom trenera Damira Milačića i njegovog pomoćnika Stipe Blajića bilo je 12 igrača. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odličan nastup sinjskih atletičara na Murteru

U subotu je na Murteru održana 19. Cestovna utrka Murter 2013, na kojoj su po vrućem vremenu (28 stupnjeva) i valovitoj stazi vrlo uspješan nastup imali atletičarke i atletičari Atletskog kluba Sinj. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nastavljen turnir UMN Sinj

Nakon pet dana pauze, zbog blagdana Velike Gospe i zauzetosti terena, na košarkaškom igralištu u Sinju sinoć je nastavljen malonogometni turnir koji se u organizaciji UMN Sinj igra u ‘Danima Alke i Velike Gospe’.

Rezultati  utakmica prvog kola za ponedjeljak 19.08 .2013:
YOGA BONITA – RAFINA DICA 7:0
DELICIJE MAROVIĆ – STO NAŠI 3:0
PEKARA VUČEVIĆ – KOPILICA FRIZ. SALON RITUAL 2:1

Raspored utakmica prvog kola za utorak 20.08.2013:
20:30 SWISS BOYS – VATRENO KRŠTENJE
21:15 CAFE CLUB GAJO – DICMO
22:00 MALIN – Š.D. BRANITELJ
22:45 CD BUGGATI – D.P. BRNAZE

IZVOR: WWW.FERATA.HR