Petak, 20.08.2010.

Damir Čarić više nije direktor Gospodarske zone Kukuzovac

Damir Čarić više nije direktor Gospodarske zone Kukuzovac. S dužnosti ga je smijenio Nadzorni odbor, a na njegovo mjesto imenovao je Dijanu Breko, dosadašnju pravnicu u GZK i potpredsjednicu SDP-a, novog koalacijskog partnera Nezavisne vladajuće liste dr. Jadrijevića. Predsjednica Nadzornog odbora Elena Perković Paloš kaže kako će Čarić biti raspoređen na radno mjesto u Društvu

Obavijest

Studenti i srednjoškolci s prebivalištem na području Grada Sinja, koji koriste subvenciju u međumjesnom prijevozu na relaciji Sinj-Split-Sinj i Sinj-Knin-Sinj, potvrde o upisu u novu školsku, odnosno akademsku godinu trebaju donijeti na ovjeru u Odjel za društvene djelatnosti, u sobu 37. Sobom trebaju donijeti i presliku osobne iskaznice, svoje ili roditelja.
Učenicima koji koriste subvenciju u lokalnom prijevozu, ista će biti regulirana u suradnji sa školama

Akcija darivanja krvi u Sinju

U prostorijama Crvenog križa u Sinju do 13,00 sati održava se akcija darivanja krvi. Gradsko društvo Crvenog križa i DDK Sinj na akciju pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KB-a Split

Obavijest

Danas, 20. kolovoza, počinje isplata dječjeg doplatka za djecu, izvijestio je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje. Doplatak će biti uplaćen na tekuće račune građana koji su otvoreni u poslovnim banka

"Naša mašta radi svašta“

„Naša mašta radi svašta“ naziv je završne večeri 2. kulturnog ljeta za djecu, koje se održalo u organizaciji udruge „SRMA“, a koja će se održati večeras od 19,00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana.

"Ribarska noć" na Peškariji

Sinjsko Pučko kazalište, uz potporu Turističke zajednice i Grada Sinja, organizira "Ribarsku noć". Zabava uz ribu, vino i pismu održat će se na Peškariji od 20,00 sati.

55. dječja Vučkovića Alka

Natjecanjem za Baru u 18,00 sati počinje 55. dječja Vučkovića Alka. Za pobjednika će se natjecati 20 alkarića, koje predvodi alajčauš Šnicel. Nakon bare održat će se pučka fešta koja će početi u 20,00 sati.

Obavijest

"Remix manifesto" posljednji je film koji će biti prikazan večeras u 20,30 u vojarni Ivaniša Nelipića, u okviru programa projekcija dokumentarnih filmova, u organizaciji udruga SUK i SKUP.

Sport

Danas, 20. kolovoza, počeo je 16. memorijalni rukometni turnir mlađih uzrasta u čast poginulim braniteljima, koji se igra u sportskoj dvorani u Sinju.
Turnir su otvorili reprezentacija Hrvatske i RK Velkova 5 iz Skoplja. U ovoj kategoriji još igraju Sesvete i Sinj. U kategoriji „Generacija '98“, koja se igra sutra, nastupaju Cetina, Trilj Pršut Voštani, Sesvete i domaćin ŽRK Sinj.


U Glavicama je jutros počeo trodnevni 3. memorijalni nogometni turnir „Mirko Perić“. U 4 mlađe kategorije natjecat će se 40- ak ekipa iz 20 klubova. Organizatori su Škola nogometa i NK Glavice, uz potporu Grada Sinja

Vrijeme

Pretežno sunčano, u sjeverozapadnom području uz većinom umjerenu naoblaku. Potkraj dana sa zapada se očekuje postupno naoblačenje, a ponegdje u unutrašnjosti Istre, Gorskom kotaru i na riječkom području moguć je pljusak i grmljavina. Vjetar slab, na srednjem i južnom Jadranu poslijepodne umjeren sjeverozapadnjak. Bit će vrlo toplo i sparno, u Dalmaciji vruće. Najviša temperatura između 26 i 31, u Dalmaciji ponegdje do 33°C.
IZVOR: DHM