Četvrtak, 20.07.2017.

Svečanost otvaranja vojarne ‘126. brigade HV’ Sinj


U petak, 21. srpnja 2017. s početkom u 10 sati upriličit će se svečanost otvaranja vojarne ‘126. brigade HV’ Sinj, na istoimenoj adresi Ulica 126. brigade HV-a 8A.
Na svečanosti otvaranja vojarne nazočit će najviši civilni i vojni uzvanici – predsjednik Vlade RH g. Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane g. Damir Krstičević, načelnik GS OS RH general zbora Mirko Šundov, zapovjednik HKoV-a general pukovnik Mate Ostović, zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade brigadni general Tihomir Kundid, gradonačelnica grada Sinja gđa Kristina Križanac, ratni zapovjednici 126. brigade HV i ostali gosti.
Pozivaju se svi zainteresirani predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, građani grada Sinja, kao i predstavnici medija koji žele popratiti svečanost otvaranja vojarne ‘126. brigade HV’ Sinj u petak 21. srpnja 2017. da dođu u vojarnu u Ulici 126. brigade HV-a 8A do 9,45 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra počinje 15. S.A.R.S. festival!


Ovoga vikenda na prostoru bivše vojarne Ivaniša Nelipića održava se 15. S.A.R.S. festival.
Festival je od svog prvog izdanja do danas postao prepoznatljiv i popularan među publikom na području Dalmacije, pa i šire, a zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetnom radu ima dobru reputaciju u glazbenim krugovima u cijeloj regiji, te je interes glazbenika za nastup na SARS-u iz godine u godinu sve veći.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Dunkirk’ u Gradskom kinu


Narednih nekoliko dana na programu Gradskog kina Sinj prikazivat će se akcijski triler ‘Dunkirk’.
Film će se na repertoaru kina naći od večeras u vremenu od 20,30 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR