Petak, 20.07.2007.

"DELMATI-RIMLJANI" GRADSKI STADION SINJ, 21.SRPNJA, 18 SATI

POžAR KOD DICMA JOš NIJE UGAšEN

Još uvijek je aktivan požar koji je izbio jučer u 13 sati i 30 minuta u Dicmanjskom naselju Sičane. Kako doznajemo od zapovjednika Sinjskog DVD-a Stipe Ančića veliki dio požara je lokaliziran, ali još uvijek nije ugašen. Do sada je prema procjenama u požaru izgorjelo oko 100-tinjak hektara niskog ralinja i smreke. U gašenju požara sudjeluje 150 vatrogasaca iz svih vatrogasnih postrojbi sa područja županije, te dva kanadera te 22 vozila.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U DICMU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i klub dobrovoljnih davatelja krvi Dicmo organiziraju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati danas u zdravstvenoj ambulanti u Dicmu, a počet će u 09,00 sati.

KONCERT

Danas će na Košarkaškom igralištu u Sinju, s početkom u 22,00 sata, rock koncert održati Sinjski glazbenici i njihovi gosti.
Također podsjećamo da su u Galeriji Galiotović postavljene izložbe radova u žici Andrije Vučkovića i akademske slikarice Anamarije Botteri Peruzović.

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina večeras je animirani film Shrek 3, koji se prikazuje u dva termina, u 18,00 i u 20 sati i 45 minuta.