Petak, 20.06.2008.

OBAVIJESTU organizaciji Gradskog poglavarstva Grada Sinja danas će se na Trgu dr Franje Tuđmana postaviti veliki video zid preko kojeg će se prenositi četvrtfinala utakmica Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Turske, koja se igra u 20 sati i 45 minuta.
Udruga navijača SINJSKI MALIGANI pozvala je sve navijače, građane Sinja i Cetinskog kraja da dođu na trg Franje Tuđmana u dresovima Hrvatske reprezentacije i navijačkim rekvizitima.
Prijenos počinje u 19,00 sati.

OBAVIJEST

Sinjska ispostava Zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, koja djeluje u sklopu Doma zdravlja u Sinju, od ponedjeljka počinje sa savjetovanjem ovisnika i njihovih obitelji. U početku će se savjetovanja održavati jednom tjedno i to ponedjeljkom od 16,00 sati. Zaintereirani se mogu prijaviti na broj telefona 824-676.

BLAGDAN SV. IVANA KRSTITELJAPovodom blagdana Svetoga Ivana Krstitelja svečano će biti u župi Grab. U nedjelju u 10 sati i 30 minuta počet će procesija, a svečano misno slavlje predvodit će i propovjedati fra. šimun Bilokapić. U ponedjeljak pučka fešta počinje u 21 sat predstavom "ženici" u kojoj glume Ilija Zovko i Filip Radoš. Nakon njih će nastupiti operni pjevač Ratomir Kliškić sa klavirskom pratnjom, a poslije će nastupiti KUD župa Grab i drugi.

Povodom blagdana Sv.Ivana Krstitelja svečano će biti i u Krušvaru. Na sam blagdan u utorak svečano misno slavlje i procesiju koja počinje u 10,30 sati predvodit će i propovijedat splitsko -makarski nadbiskup mons. Marin Barišić koji će i krizmati mlade iz ovog kraja, a svečano će se obilježiti 300 godina crkve Sv.Ivana kao i posveta novoizgrađenog 18 metara visokog zvonika. U kulturno umjetničkom programu nastupit će Udruga za očuvanje kulturne baštine Cetinskog kraja.

SPORT

Sutra, 21. lipnja, će se s početkom u 9 sati u Gradskoj vijećnici Grada sinja održati izvještajna skupština nogometnog kluba Glavice. Iz Uprave kluba pozivaju sve članove kluba da nazoče ovoj skupštini.