Subota, 20.05.2006.

OBAVIJEST IZ SVETIšTA čUDOTVORNE GOSPE SINJSKE

Sutra, u nedjelju, u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske oko tristotinjak prvopričesnika primit će sakrament svete pričesti. Jutros u 9 i 30 za prvopričesnike i njihove roditelje održana je ispovijed.
Iz župnog ureda naglašavaju kako prvopričesnici i roditelji moraju biti u samostanskom dvorištu do 8 sati i 15 minuta. Zbog proslave prve svete pričesti župske mise u 10 sati neće biti.

PREDAVANJE O ULAGANJU U MALO I SREDNJE PODUZETNIšTVO

Poduzetnički centar Sinj u ponedjeljak organizira predstavljanje programa za razvoj i poticanje poduzetništva Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Splitsko-dalmatinske županije.

Cilj predstavljanja je upoznati postojeće i buduće poduzetnike s programima resornog ministarstva koji su namjenjeni poticanju u području gospodarstva, poljoprivrede i turizma. Predavanje će se održati u 13 sati u hotelu Alkar.

SPORT

Danas u Daruvaru počinju kvalifikacije za popunu prve B odbojkaške lige gdje su otputovale i sinjske odbojkašice.

Derbi 3. Hrvatske nogometne lige na rasporedu je danas u Trogiru u kojem se sastaju Trogir i Junak, a iz Sinja kreće i veliki broj Maligana kako bi pružili navijačke potporu svojim nogometašima.

Danas završava i rukometna sezona. U 19 sati sastaju se Kamičak i Trogir u Sinju, dok triljska Cetinka gostuje u Kaštelima kod Adria Chema


VRIJEME

U nastavku dana biti će sunčano vrijeme s malom do umjerenom naoblakom. Temperatura zraka u 8 sati iznosila je 14 stupnjeva Celzijevih. U nastavku između 22 i 25 stupnjeva Celzijevih.