Petak, 20.03.2015.

Održana radionica CERURA-e Sinj



‘Izrada i povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva za pripremu projektnih prijedloga u okviru Europskog socijalnog fonda’, projekt je kojeg je danas u prostoru Galerije Sikirica u alkarskim dvorima predstavio Centar za ruralni razvoj CERURA Sinj.
U sklopu predstavljanja projekta održana je edukacijska radionica na temu ‘Europski socijalni fond i način prijave na natječaj’. Predstavljanju programa i radionici nazočilo je 40-tak predstavnika civilnih i braniteljskih udruga, braniteljskih zadruga i drugi zainteresirani građani.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dan narcisa u Sinju

Klub žena liječenih na dojci Sinj i SDFŽ SDP-a Sinj, u okviru nacionalne kampanje koju organizira Europa donna Hrvatska, sutra će u Sinju obilježiti Dan narcisa.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Treći dan Pričigina obilježili Sinjani i priče o Alki



Treći dan Pričigina, koji se održava u Splitu, obilježili su Sinjani i priče o Alki u čast 300-te godišnjice Alke. Sinjanka Tanja Mravak našla se u novoj ulozi – moderatorice druženja pod nazivom ‘Alkatraz ili – kako me Sinjska Alka doživotno osvojila’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OGLAS za radno mjesto

Dana 19.03.2015. Lokalna Akcijska Grupa “Cetinska krajina” objavljuje natječaj za radno mjesto:
DIPLOMIRANI EKONOMIST/DIPLOMIRANA EKONOMISTICA – STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA RAD BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA; sukladno odrednicama programa stručnog osposobljavanja.
Prijave zainteresiranih se primaju pismenim putem zaključno s datumom 27.03.2015.  na adresu:
-Lokalna Akcijska Grupa “Cetinska krajina”;  Put Petrovca 12, 21230 Sinj- .
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U kinu ‘Trilogija Različita: Pobunjena’

U sinjsko kino stigao je akcijsko-romantični, avanturistički film Divergent series: Insurgent (Trilogija Različita: Pobunjena). Na repertoaru kina film će biti do ponedjeljka, 23. ožujka i prikazivat će se s početkom mu 20,30 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR