Subota, 20.02.2016.

M.O.R.T. objavio novi spot ‘Plamen što kriješ’Sinjski rock sastav M.O.R.T. objavio je novi spot za singl ‘Plamen što kriješ’.
Spot je premijerno prikazan jučer na CMC televiziji, a odmah je pobrao pohvale fanova. Riječ je o pjesmi kojom M.O.R.T. najavljuje izlazak svog novog albuma ‘Tužna kocka’. Spot je sniman u samom centru Sinja te u hangaru Aerokluba Sinj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest iz Općine Hrvace

Obaviještavaju se zainteresirane osobe s područja Općine Hrvace, koje su se upisale za predavanje na temu korištenja zaštitnih sredstava – pesticida, da će se predavanje o korištenju i upotrebi istih održati dana 26. veljače 2016. godine, petak, u 17 sati u Osnovnoj školi Dinka Šimunovića u Hrvacama.
Polaznici obuke sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i svjedodžbu završene škole.
Cijena obuke je 200 kuna po osobi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Drugo kolo Kupa: Junak domaćin OSK-u, Hrvace u Srinjinama

Ove subote na rasporedu je drugo kolo Županijskog kupa u kojem će posebno zanimljiv biti susjedski dvoboj Junaka i OSK-a…
Junak i OSK snage će odmjeriti na Gradskom stadionu u Sinju, a bit će i jedna od posljednjih prilika da se vidi koliko su i kako dobro momčadi radile u pripremnom razdoblju.
Junak u susret ulazi kao favorit, međutim, Kup je natjecanje koje redovito nudi iznenađenja i bude li OSK na razini kakvu je pokazivao prošle sezone, sinjskoj momčadi definitivno neće biti lako.
Na travnjak će u nedjelju i nogometaši Hrvaca koji nisu briljirali u priprema, no nakon povratka u momčad Maganića i Vukovića, konkurencija se zaoštrila pa se od momčadi Ivana Medvida očekuje prolazak protiv Poljičanina. Utakmica se igra u Srinjinama.

Raspored:
14,00 h: Junak – OSK (subota)
14,00 h: Poljičanin – Hrvace (nedjelja)

IZVOR: WWW.FERATA.HR