Utorak, 20.02.2007.

PONOVNO SUđENJE PAVLU BULJU

Danas na županijskom sudu Splitu počinje ponovno suđenje Pavlu Bulju za ubojstvo maloljetne Anđele Bešlić. Na novo suđenje Bulj će dolaziti iz pritvora na splitskim Bilicama gdje je ponovno pritvoren prošle godine.

NEMA EPIDEMIJE GRIPE U CETINSKOJ KRAJINI

Na području Cetinske krajine nema epidemije gripe, potvrdila je voditeljica sinjske ispostave županijskog zavoda za javno zdravstvo, dr Branka Jurčević-Zidar. Do sada je prijavljeno 142 oboljela, a to je realna brojka za početak sezone gripe, kazala je dr. Zidar.

VIJESTI IZ OTOKA

Tek 12 osoba sa područja općine Otok upisalo se u poticajni program za podizanje nasada voćaka i vinove loze koji općina Otok organizira u suradnji sa županijom već treću godinu. Poljoprivrednici su se pribilježili tek za 700 voćaka te 1500 sadnica vinove loze.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj organizira akciju dragovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u petak, u prostorijama društva od 09,00 d0 13,00 sati. Pozivaju se sve zdrave osobe od 18 do 65 godina da dođu na akciju u što većem broju, kako bi se prikupilo što više doza krvi.

IZLOžBA FOTOGRAFIJA

U kući Tripalo postavljena je izložba fotografija Planinarskog društva Svilaja, koja se može pogledati još danas u vremenu od 11,00 do 13,00 i od 18,00 do 20,00 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima od danas do petka, od 08,30 do 14,30 sati bez napajanja električnom energijom bit će potrošači na području naselja Bisko, zaseoci Gačić, Vladović i Pranić. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi za naredni dan.