Utorak, 20.01.2009.

IGH SE žALIO NA IZBOR NADZORNOG TIJELA NA GRADNJU INFRASTRUKTURE NA GZ KUKUZOVAC

Institut građevinarstva hrvatske koji je 33 postotni suvlasnik poduzeća Gospodarska zona Kukuzovac žalio se na izbor nadzornog tijela za gradnju komunalne infrastrukture na natječaju koji je objavio Grad Sinj. Direktor Gospodarske zone Kukuzovac Damir čarić rekao je kako je natječajnu dokumentaciju preuzelo 8 tvrtki od kojih su se prijavile dvije i to IGH-Zagreb i Meritoring inženjering do.o. koji je i izabran za nadzor.

Institut građevinarstva Hrvatske žalio se kako tvrtka koja je izabrana nema reference za obavljanje poslova navedenih u natječaju. Ipak, radovi na Gospodarskoj zoni su krenuli i ova žalba neće ugroziti dinamiku radova, rekao je direktor čarić.

SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJAPoglavarstvo grada Sinja svoju sjednicu održati će u petak 23.siječnja u 13 sati, a pola sata ranije održat će se prezentacija Prijedloga sinjske atletske staze.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U TRILJU

Za petak, 23. siječnja, najavljena je druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u triljskom restoranu Dalmacija od 9 do 13 sati. Iz Crvenog Križa Sinj i DDK Trilj pozvali su sve zdrave osobe od 18 do 65 godina da se priključe akciji.

OBAVIJEST

Od sutra, 21. siječnja, moći će se podići dozvole za robolov. Dozvole se mogu kupiti u prodavaonici Pastrva na štaliji te kod ribočuvara. Cijena je 400 kuna za odrasle i invalide te 200 kuna za osobe od 15 do 18 godina i žene.