Finale turnira ‘Sinjski maligani’

Nakon 3 tjedna peti po redu turnir ‘Sinjski Maligani’ došao je do svog završnog dana.

U prvom polufinalom susretu ekipa Pekare Vučević pobijedila je caffe bar Faraon rezultatom 2:1, dok je drugi finalist postala ekipa Pekare Šaribok nakon jedanaestaraca u kojima su izbacili ekipu Bony Pony rezultatom 4:3 (nakon regularnog dijela 1:1). U veteranskom dijelu turnira ekipa Pizzeria Fantasia slavila je protiv ekipe Torcide Otok rezultatom 2:1.

Današnji završni dan finala kreće u 21 sat susretom za treće mjesto u kojima se sastaju Bony Pony i caffe bar Faraon. Revijalni susret između pripadnika navijačkih skupina Sinjski Maligani i Tornado na rasporedu je u 21:45, dok je veliko finale u kojem se sastaju Pekara Vučević i Pekara Šaribok na raspredu u 22:30 sati.

Sinjski Maligani za sve posjetitelje pripremili su nagradnu igru prije finalne utakmice, te 300 porcija graha po završetku turnira.  KN Sinjski Maligani još jednom poziva sve ljubitelje maloga baluna da dođu večeras na košarkaško igralište kod kina i da svi skupa zajednički proslavimo završetak turnira do ranih jutarnjih sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

26.07.13