Dani otvorenih vrata Udruge SRMA

Udruga Srma poziva građane Sinja i Cetinske krajine da dođu i upoznaju rad Udruge Srma od 12. do 15. lipnja na Danima otvorenih vrata Udruga koje organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Otkrijte osobno što radimo i možemo li Vam pomoći.


Upoznajte se s načinom na koji Srma provodi kreativne radionice za djecu. Dovedite djecu na besplatne kreativne radionice u srijedu od 10-12 sati i od 17-19 sati u Galeriju Galiotović na III. kat. Posjetite izložbu dječjih radova nastalih na kreativnim radionicama koje su se odvijale u Srme tijekom ove školske godine. Izložba je otvorena u srijedu i petak od 9-11, te u četvrtak od 17-19 sati.

Što građanima pruža besplatno pravno savjetovalište saznajte u četvrtak od 9-11 sati u kući Tripalo ispod crkve od diplomirane pravnice ovlaštene za pružanje pravnih informacija i savjeta.

Kako se realizira program razvoja volonterstva u lokalnoj zajednici i kako postati volonter saznajte u Lokalnom volonterskom centru Udruge Srma u petak od 9-11 sati. Pridružite nam se u volonterskoj akciji čišćenja groblja Šatrinica i Šibenica u Glavicama u subotu od 15-17 sati.

Kako se odvija akcija prikupljanja odjeće i obuće za građane u potrebi i štićenike Centra Fra Ante Sekelez u Vrlici saznajte u srijedu i petak od 17-19 sati i u četvrtak i subotu od 10-12 sati u kući Tripalo ispod crkve.

Budimo aktivni - budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu.

13.06.13