Opća Opasnost u Dalmaciji!


Koncert u zadarskom Forumu

Dobitnici ovogodišnjeg Porina za Hit godine, rock grupa Opća opasnost 1. lipnja gostuje u zadarskom Forumu. Bit će to veliki koncert za sve poklonike banda, koji se nakon devet godina vratio na scenu u svojoj najkreativnijoj postavi i objavio novi album 'Vrati se na svjetlo', koji je mahom oduševio i publiku i kritičare. Zadarsku publiku željnu dobrog rock'n'rolla očekuje uzbudljiva rock večer uz hitove sa zadnjeg albuma te starijim hitovima kao i predstavljanje novih singlova 'Preživio sam' s kojim su žestoki momci najavili rad na novom albumu kojeg će objaviti krajem ove godine.
Glazbu i tekst te pjesme potpisuje Mario Vestić, a uspješna suradnja nastavlja se i na novom materijalu. Posebno treba istaknuti da je album 'Vrati se na svjetlo' jedan od prošlogodišnjih bestsellera, dok je DVD Live in Županja iz 2009. godine među najprodavanijim proizvodima online shopa Croatia Records. Velikim koncertom u Županji u prosincu je proslavljena 20. godišnjica postojanja banda.
 
Slavonski hard rock majstori će svojom energijom i prijateljskim pristupom prema publici dati sve od sebe i prirediti pravu rockersku atmosferu koje su Zadrani sigurno željni.

Početak koncerta je u 23 sata, cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kn, a na dan koncerta 50 kn. Pretprodaja ulaznica: Agencija Aquarius (kod mosta).

28.05.13