DAN NARCISA

Klub žena liječenih na dojci Sinj 7. godinu za redom organizira akciju Dan narcisa. Akcija će se na nacionalnoj razini 23. ožujka (subota) provesti u više od 45 gradova u Hrvatskoj. Nositelj akcije je Europa Donna, europski forum za borbu protiv raka dojke, čiji je član i Klub žena Sinj.

Prikupljanje cvijeća organizirano je za petak 22.3. na sinjskoj Pijaci. U vremenu od 16-20 sati prikupljaju se donacije cvijeća. Pozivaju se građani da u to vrijeme donesu narcise i drugo cvijeće i na taj način pomognu rad Kluba.

U subotu, 23.3. na sinjskoj Pijaci od 9-12 sati članice kluba će prikupljeno cvijeće nuditi našim građanima uz priliku da se kroz osobni razgovor sa ženama oboljelima i liječenima od karcinoma dojke upoznaju s problemima s kojima se sreću i načinima na koji mogu pripomoći oboljelima. Na Dan narcisa članice sinjskog Kluba žena liječenih na dojci dijelit će i edukativne i informativne materijale, a cilj akcije je edukacija građana o ovom problemu, poticanje prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.

20.03.13