Željko Prelas gost u emisiji Hit radija

Nestranački kandidat SDP-a, HNS-a, HSU-a i SZEH za gradonačelnika Sinja Željko Jakov Prelas gostujući jučer u programu Hit radija potvrdio je kako će biti nositelj koalicijske liste SDP-HNS-HSU.'Bit ću nositelj liste iz više razloga, a građanima poručujem – ako žele da dobro vodim Grad, onda moraju prepoznati i moju listu.'

Odbio je navoditi imena svojih zamjenika i suradnika, ali je kazao kako je kadrovska križaljka poprilično riješena.

'Kada sam se predstavljao SDP-u, HNS-u, HSU-u rekao sam da ću svoj tim sastavljati samostalno, da mi nitko neće utjecati i uvjetovati koga ću uzeti, posebno za zamjenike.'

Prelas je kazao kako nakon izbora treba zaboraviti kojoj stranci tko pripada, da ne treba koalirati sa strankama već s programima.

Na upit novinara znači li to moguću postizbornu koaliciju liste SDP-HNS-HSU te HDZ-a, Prelas je odgovorio potvrdno.

Na pitanje na koga je mislio kada je na svom predstavljanju kazao: 'Ja živim ovdje sa svojim ljudima i znam probleme koji ih tište jer su to i moji problemi. Jedan sam od Vas i nemam druge adrese', Prelas je odgovorio kako su svi prepoznali na koga se misli.

'Dr. Jadrijević je poznata osoba na državnoj razini i mislim da ima dosta problema, jer je puno lakše doći na Gradsko vijeće, organizirati Vijeće, ako živite ovdje i ako ste u svakom trenutku dostupni svakom građaninu, a posebno vijećnicima', kazao je Prelas.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

16.03.13