Paul Bradbury promovira Sinj

U petak je Turistička zajednica grada Sinja ugostila bloggera Paula Bradburya, hrvatskog Britanca. Paul već deset godina živi u Jelsi na otoku Hvaru gdje je zasnovao obitelj, a po zanimanju je profesor engleskog, francuskog, njemačkog i ruskog jezika. Putem svog bloga www.total-hvar.com savjetuje turiste što posjetiti na otoku Hvaru, a odnedavno je pokrenuo blog o Splitu i okolici na adresi www.croatia-split.com.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Budući da je potpisao ugovor o suradnji s Joškom Stellom, direktorom Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije preko kojeg će promovirati cijelu našu županiju, potrudili smo se što prije pozvati ga u Sinj.

Paul je kroz ugodnu poslijepodnevnu šetnju našim gradom upijao svaki detalj priče o kulturnoj baštini Sinja: crkva Čudotvorne Gospe Sinjske, vratnice Stipe Sikirice, stela Gaj Laberije, Kamičak, Vila Tripalo... Naravno da je u jedno popodne bilo nemoguće sve obići, pa smo dogovorili ponovni susret kako bi Paul prikupio što više tema za blog o Sinju.

Što je Paul napisao o Sinju pročitajte na: http://centraldalmatiatouristboard.blogspot.com/.

Sve Paulove blogove koje će pisati o Sinju možete pratiti na facebook stranici Turističke zajednice grada Sinja: Sinj Tourist Board https://www.facebook.com/tzsinj.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

04.03.13