Nastavljaju se stručna predavanja

Već tradicionalno tijekom zimskih mjeseci Poljoprivredna savjetodavna služba u Sinj organizira predavanja za poljoprivrednike. Predavanja se provode u svim jedinicama lokalne samouprave kako bi bila dostupna svim svi poljoprivrednicima.

Tijekom veljače održana su tri predavanja - u Sinju, Hrvacama i Dicmu. Posjećenost je bila zadovoljavajuća, a prema riječima dipl. ing. Zvonka Balte, predavnjima je nazočilo po dvadesetak zainteresiranih poljoprivrednika. Teme predavanja bil e su Višestruka sukladnost, Integrirana proizvodnja, IPARD program, Legalizacija bespravno izgrađenih objekata i Zakon o potpori u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Zvonko Balta ističe kako će se slijedeće predavanje održati u četvrtak, 28. veljače u Otoku.

'U Otoku u 17 sati u zgradi općine održat ćemo predavanja na temu 'Legalizacija objekata u poljoprivredi', a posebno ćemo govoriti o ekološkom stočarstvu. Ovim putem pozivam sve zainteresirane poljoprivrednike s područja Općine Otok, kao i ostale da dođu na ovo stručno predavanje kako bi saznali nešto više o bitnim temama iz poljoprivrede.'

Poljoprivredna savjetodavna služa stručna predavanja održat će i tijekom ožujka, a za sada je poznato kako će se održati 7. ožujka u Vrlici, 14. ožujka u Sinju te 22. ožujka u Trilju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

26.02.13