Petak, 19.12.2014.

Humanitarni turnir u airsoftu

Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata Splitsko-dalmatinske županije i Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Splitsko-dalmatinske županije organiziraju tradicionalni humanitarni turnir u airsoftu (simulacija vojno-redarstvenih operacija). Turnir će se održati sutra na poligonu Braniteljske zadruge ‘Patriot’ u Dabru, s početkom u 13 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predstavljena Kozličina knjiga ‘Alka u politici – politika u Alki’U prepunim Alkarskim dvorima sinoć je predstavljena knjiga Ivana Kozlice naslovljena ‘Alka u politici – politika u Alki’ s podnaslovom ‘Sinjska alka i ratovi dvadesetog stoljeća’, koju su izdali Kulturno društvo Trilj i Hrvatski centar za ratne žrtve. Knjigu su predstavili prof. dr. sc. Marko Trogrlić, doc. dr. sc. don Josip Dukić i autor Kozlica, a moderator je bio Ante Botić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Slaven Kardoš gost emisije Hit radija ‘100 ljudi, 100 ćudi’


U emisiji Hit radija ‘100 ljudi, 100 ćudi’, danas, 19. prosinca gostovat će istaknuti Sinjanin, dugogodišnji školski djelatnik Slaven Kardoš.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održana redovna skupština URUPBDR-a


Tradicionalno u prigodi božićno-novogodišnjih blagdana održana je redovna godišnja skupština Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Sinja i Cetinskog kraja. Program je počeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima ispred zgrade Gradske uprave u Sinju.
Opširnije..
IZVOR: WWW.FERATA.HR