Ponedjeljak, 19.12.2005.

DONACIJA "KLUBA SINJANA" IZ ZAGREBA

Klub Sinjana iz Zagreba po prvi puta donirao je sa 30.000,00 kuna svoje sugrađane lošeg imovinskoga stanja. U akciji se uključila i vlasnica dječje trgovine "Crtić" koja je donirala igračke za djecu.

PODJELA POKLONA PAKETA U SINJU I TRILJU

U Crvenom križu počela je podjela božićnih poklon paketa za primatelje pomoći za uzdržavanje, civilne invalide i umirovljenike sa područja grada Sinja. Gradsko poglavasrstvo pripremilo je tako za svoje sugrađane više od 2 i pol tisuće paketa koji će se dijeliti danas sutra i prekosutra u vremenu od 10 do 18 sati.

Iz Crvenog križa ističu kako je preostalo i još 30 -tak paketa koje primateljima pomoći za uzdržavanje daruje općinsko poglavartvo Otoka.

I Triljsko poglavarstvo ove godine daruje svoje sugrađane, tako je već od 9 sati u Gradskoj upravi Trilja počela podjela božićnih paketa za primatelje pomoći za uzdržavanje s tamošnjeg područja kojih je oko 150.

POZIV ZA VLASNIKE KNJIžICA ZA PLAVI DIZEL

Sinjski Ured državne uprave još uvijek nije prikupio sve knjižice za plavi eurodizel s poljoprivrednih gospodarstva. Iz ureda pozivaju korisnike knjižica da u zakonskom roku vrate iste kako bi i sljedeće godine imali pogodnosti pri nabavci goriva. Miše Varenina iz Ureda državne uprave naglašava kako se ove godine neće produžavati rok za povrat knjižica, a u slučaju oglušivanja vlasnici će izgubiti pravo na povlašteno gorivo.

KAZAILIšNA PREDSTAVA ZA DJECU

Sinjsko dječje kazalište "Pink Panter" najavilo je kazališnu predstavu naziva "Večer gutača reklama"Predstava u kojoj glume željko ćurković, Lana Lončar, Ivan Pralija, Domagoj šimac, Roko Bogdan , Branimir šimac, Matea i Tomislav Vučković glumci dječjeg kazališta održati će se u srijedu 21 proinca od 19,30 minuta .

BOžIćNO-NOVOGODIšNJI TURNIR U MALOM NOGOMETU

Prijave za tradicionalni 24. Božićno-novogodišnji turnir u Sinju vrše se do večeras do 18 sati kada je i izvlačenje parova u prostorijama Udruge za mali nogomet.

Početak turnira predviđen je za srijedu, 21. prosinca, a sve potrebite informacije mogu se dobiti na telefone 098/932-6342 i 098/740-306.

VRIJEME

Prevladava sunčano ali hladno vrijeme. Temperatura zraka izmjerena u 7 sati iznosila je -7 stupnjeva Celzijevih.