Ponedjeljak, 19.11.2012.

Klapa Sinj gostuje na koncertu Nenada Bacha30. studenog u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Nenad Bach i njegovi gosti održat će humanitarni koncert za Dječji dom u Nazorovoj.

Nenad Bach je glazbenik, skladatelj, pjesnik, producent, pjevač te aktivist koji je 1984. g., iz Rijeke odeslio u New York. Bach se ponosi time da je rock glazbenik jer je po njemu to najdemokratičnija glazbena forma koja ne gleda u rasu, religiju ili boju kože, već prihvaća sve koji imaju sličan senzibilitet....

Zamolba za suradnjom i donacijskom potporom aktivnosti E-grad

Nastavak realizacije tradicionalne Inicijative „1000 kompjutera za Vukovar“

Ukoliko imate namjeru promjene Vaše informatičke opreme - da nas kontaktirate radi pravovremene donacije polovne informatičke opreme, koju ćemo kroz rad naše informatičke radionice osposobiti i donirati potrebitima. Proces koji smo pokrenuli je od iznimnog značaja za kvalitetu života i podizanje građanske svijesti u gradu Vukovaru, te svim donatorima nastojimo osigurati adekvatan korporativni značaj za potporu ovih aktivnosti, kroz prezentaciju na našoj domeni www.egrad.hr i medijske pokrovitelje Projekta.

...

Akcija prikupljanja odjeće i obuće

Udruga Srma pokrenula je 13. akciju prikupljanja odjeće i obuće za štićenike Centra za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelez' u Vrlici i građane u potrebi. Akcija počinje danas i traje do 1. prosinca. Sabirno mjesto je u kući Tripalo ispod sinjske crkve (kod FINA-e). Prikupljanje će se obavljati ponedjeljkom, srijedom i subotom od 10 do 12 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 17 do 19 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nosači zvuka izdali prvi službeni singlPobjedom u projektu SONAR namijenjenom mladim autorima i bendovima u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja i Net.hr-a četiri mlada Sinjana dobila su priliku iskoračiti iz garaže i predstaviti se široj glazbenoj publici. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dani tehničke ispravnosti vozila

Danas počinje preventivno-sigurnosna akcija 'Dani tehničke ispravnosti vozila' pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa. Akciju provode Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila.
Od danas pa do 24. studenog vlasnicima vozila s područja Cetinskog kraja u sinjskoj stanici za tehnički pregled vozila omogućen je besplatni tehnički pregled vozila.
IZVOR: WWW.FERATA.HR