Srijeda, 19.10.2016.

Agencija Real Estate Cro, Sinj prodaje zemljište površine površine 7440 m2

Agencija Real Estate Cro, Sinj prodaje se zemljište površine površine 7440 m2. Zemljište se nalazi na prostoru između Hipodroma i Aerodroma u Sinju, neposredno uz cestu Sinj-Otok i po postojećem GUP-u spada u Zonu SPORTA I REKREACIJE R-4 Hipodrom.
Opširnije...

Ante Milanović predsjednik GO SDP-a Sinj


Ante Milanović novi je predsjednik sinjskog SDP-a. Na jučer održanim izborima od 208 članova sinjskog SDP-a na izbore je izašlo njih 84 ili 40%. Potporu Anti Milanoviću dalo je 59 birača, a 24 glasačka listića bila su nevažeća.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Hrvacama predstavljanje knjige ‘Ivan Gudelj – Hajdučka priča’U organizaciji Općine Hrvace i NK Hrvace, večeras u 18 sati u dvorani OŠ Dinka Šimunovića upriličit će se predstavljanje knjige ‘Ivan Gudelj – Hajdučka priča’.

Riječ je o biografiji legendarnog igrača Hajduka Ivana Gudelja koju je napisao novinar Blaž Duplančić. Knjiga donosi Gudeljeva sjećanja na najvažnije utakmice Hajduka i reprezentacije iz njegova vremena, kao i potresnu priču o teškom mirenju s činjenicom da sa 26 godina mora u bolnicu umjesto u Real Madrid, Barcelonu i druge europske velikane.

Uz autora knjige i Ivana Gudelja, na predstavljanju će govoriti novinar i bivši urednik Slobodne Dalmacije – Mijo Grabovac, nekadašnji igrač zlatne generacije Hajduka – Vilson Đoni i novinar Hit radija – Ante Botić.

Tijekom predstavljanja knjige prikazat će se desetominutni dokumentarni video uradak u kojemu se prikazuju igra i golovi Ivana Gudelja u utakmicama Hajduka protiv Valencije, Torina, Bayerna, Dnjipra i Tottenhama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR