Ponedjeljak, 19.09.2016.

Rukometne veteranke Sinja u Vranjicu odigrale povijesnu utakmicu


U sklopu proslave Dana Grada Solina i Male Gospe RK ‘Petason – Vranjic’ organizirao je međunarodni rukometni turnir na kojem su sudjelovale i rukometne veteranke Sinja.

Rukometne veteranke Sinja odigrale su svoju prvu povijesnu utakmicu protiv veteranki Petason Vranjic. Sinjanke su pobijedile rezultatom 16:15. Igralo se dva puta po dvadeset minuta.

Za Rukometne veteranke Sinja igrale su: Vesna Mandac, Pera Pletikosić, Ivana Glavinić, Ana Mihaljević, Ana Mastelić, Mila Vučković, Marina Pavić, Žana Majić, Josipa Jerkan, Mirjana Bekavac, Kristina Bilandžić, Marija Gutić, Dijana Jelinčić i Katija Župić.

Rukometne veteranke Sinj osnovane su 4. rujna 2016. Povodom 40 godina postojanja ženskog rukometa u Sinju u prosincu namjeravaju organizirati turnir humanitarnog karaktera.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjsko pučko kazalište vrši upis novih članova

Sinjsko pučko kazalište vrši upis novih članova.

Svi zainteresirani za rad u kazalištu, bez obzira na godine, mogu se javiti u prostorije kazališta na adresu Stjepana Gunjače 2, istočni ulaz u zgradu gradskog kina. Upis će se vršiti od 20. do 22. rujna u vremenu od 18 do 20 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Devetnica Svetom Mihovilu u Trilju


U crkvi Svetoga Mihovila u Trilju, u utorak 20. rujna počinje devetnica Svetom Mihovilu, kojom će se vjernici pripremati za proslavu blagdana svog nebeskog zaštitnika i Dan grada Trilja.

Svakoga dan od 18 sati služit će se anđeoska krunica, molitve Svetom Mihovilu te sveta misa. Svete mise i propovijedi će predvoditi prof. don Jenko Bulić i don Jure Bjeliš – ravnatelj Biskupijskog sjemeništa u Splitu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR