Ponedjeljak, 19.09.2011.

Poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Grada Sinja u 2011. godini

Na temelju Zaključka Gradonačelnika Grada Sinja o pokretanju inicijative za provedbu Programa Javnih radova od 25. veljače 2011.godine, ured Grada Grada Sinja objavljuje Poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Grada Sinja u 2011. godini.

Programom Javnih radova obuhvatit će se projekti iz područja socijalne skrbi , zaštite i uređenja okoliša, te održavanja komunalne infrastrukture i drugih komunalnih djelatnosti.

Sredstva za financiranje Javnih radova osiguravaju Zavod za zapošljavanje i Grad Sinj u iznosu bruto plaće od 3.300,82  kuna i troškova prijevoza do 300,00 kuna mjesečno po radniku. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

 


 

Održana revija mažoretkinjaPovodom Dana grada Trilj i blagdana Svetoga Mihovila, jučer je u Trilju održana revija mažoretkinja.
Pored domaćina triljskih mažoretkinja, nastupili su timovi iz Sinja, Splita, Solina, Kaštela i Segeta, koji su uz pratnju triljske limene glazbe prodefilirali ulicama grada Trilja. Nakon defilea, u sportskoj dvorani mažoretkinje su izvele 20 točaka. Izvedene točke bile su zahtjevne i vrlo dobro odrađene. Nakon što je izvedena prva točka, na podij su pozvane seniorke triljskih mažoretkinja koje već desetu godinu treniraju zajedno. To su djevojke koje studiraju ili završavaju srednju školu, a neke i rade pa im je ovom prilikom predsjednica triljskih mažoretkinja uručila mali dar zahvale za njihov trud i upornost kroz sve ove godine.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

2. kolo 1. HRL između RK NADA – RK SINJ 76:6

Proteklog vikenda klubovi s područja Cetinskog kraja odigrali su svoje susrete u 2., 3., 4. i Županijskoj nogometnoj ligi.

Donosimo rezultate:
2. HNL, 5. kolo, Mosor-Junak 0:0
3. HNL-jug 5. kolo, Hrvace-Zmaj 3:2

4. HNL-jug skupina 'B', 3. kolo
OSK-Urania 0:1
Glavice-Orkan 2:0

ŽNL, 2. kolo
Tekstilac-Hvar 2:0
Poljičani-Vrlika 3:2

IZVOR: WWW.FERATA.HR