Srijeda, 19.09.2007.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U VOJARNI KULA

U vojarni «Kula» provedena je akcija dobrovoljnog darivanja krvi na kojoj je prikupljeno 74 doze krvi. Na poziv organizatora odazvalo se 58 ročnih vojnika, 8 kadeta i 8 djelatnih osoba.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U TRILJU

Sinjski crveni križ i DDK iz Trilja povodom obilježavanja blagdana svetog Mihovila zaštitnika grada Trilja organiziraju akciju darivanja krvi koja će se održati 25. rujna. Akcija će se upriličiti u restoranu Dalmacija od 9 do 13 sati.

AUDICIJA ZA UPIS U GLAZBENU šKOLU U TRILJU

Danas se u Trilju održava audicija za upis u glazbenu školu Jakova Gotovca područno odjeljenje Trilj. Audicija se održava u gradskoj vijećnici, a mogu se javiti svi učenici od 1. do 4. razreda. Planirana nastava za ovu školsku godinu je klavir, saksofon i gitara.

OBAVIJEST

Udruga Srma i dalje provodi akciju prikupljanja odjeće i obuće za potrebe štićenika zavoda fra Ante Sekelez iz Vrlike. Prikupljanje odjeće i obuće vrši se do 5. listopada u ulici Put kina na broju 5. i to ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 10 do 12 te utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati.

KINO DANAS

U sinjskom kinu još večeras u 20 sati prikazuje se američka akcijska krimi komedija Oceanovih 13. U glavnim ulogama igraju George Clooney, Brad Pitt, Al Pacino i Matt Damon.

SPORT

U susretima 5. kola 3. Hrvatske nogometne lige nogometaši Junaka golovima Bašića i Midenjaka pobijedili su na Klisu domaći USKOK 2:0.

Stipe Kunac, bio je jedini strijelac u pobjedi Hrvaca na svom terenu protiv DOšK-a iz Dubrovnika. Rezultat utkakmice 1:0.

U 12. kolu 2. Hrvatske boćarske lige Otok je poražen od Povljana 14:8, a Trilj istim rezultatom je poražen od Naklica.

U 12. kolu 3. lige Pržina je poražena kod Sokola 13 :9.

U drugoj županijskog boćarskoj ligi Sinj je na gostovanju pobijedio Bašku Vodu 10:8, dok je na istom natjecanju Bitelić poražen na gostovanju kod Toni Benza 16:2