Petak, 19.08.2016.

Sutra ‘Večera s carom’ Gradskog kazališta Đurđevac

U godini obilježavanja 60-te obljetnice osnutka Sinjskog pučkog kazališta, sinjski kazalištarci svim ljubiteljima kazališne umjetnosti poklanjaju komediju ‘Večera s carom’, u izvedbi Gradskog kazališta Đurđevac.
Komedija ‘Večeras s carom’ Gradskog kazališta Đurđevac odabrana je za najbolju predstavu ovogodišnje, 13. Županijske smotre kazališnih amatera Koprivničko-križevačke županije, te je predstavljala Koprivničko-križevačku županiju na 56. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Pazinu.
Predstava ‘Večeras s carom’ na programu je sutra, 20. kolovoza u 20,30 sati u Alkarskim dvorima. Ulaz je slobodan!
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predstavljen projekt ‘Sinj u sridu’ vrijedan 68 milijuna kuna



U organizaciji Grada Sinja, u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija projekta ‘Sinj u sridu’, za koji je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU dodijelilo Gradu Sinju bespovratna sredstva u iznosu od 56.843.992,20 kn.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Zanemarili su potpise 8 tisuća građana


Predstavnici mještana Brnaza, Turjaka i Košuta uputili su dopis kojim žele izvijestiti javnost o posljednjim događanjima vezanim uz problem rješavanja zagađenosti prvog lateralnog kanala.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvorena izložba fotografija ‘Dječje Alke’


U sklopu programa ‘Dani Alke i Velike Gospe’ sinoć je u galeriji Galiotović otvorena izložba fotografija ‘Dječje Alke’.
Izložbu je organizirala Foto-video udruga Sinj, a pred oko 50 zainteresiranih građana otvorio ju je Željko Sesardić, djelatnik Gradske uprave.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR