Srijeda, 19.08.2015.

Pripreme: Slavlja Junaka i Hrvaca

Novu rundu pripremnih utakmica danas su odradili Junak i Hrvace. Plavi su slavili protiv niželigaša Sloge, dok su Hrvace bile bolje od Tekstilca…
Junak je na terenu u Glavicama upisao novu pobjedu, čime je još uvijek zadržao status neporažene momčadi u pripremnom razdoblju. Sinjani su ovog puta bili bolji od Sloge iz Mravinaca rezultatom 2:0.
Golove za sinjsku momčad zabili su Jandrek u 44, nakon lijepe akcije po lijevoj strani, i Samardžić koji je zabio u 56. minuti, ovog puta nakon akcije s desne strane.
Susjedski okršaj imali su Tekstilac i Hrvace, a očekivano je slavila momčad Ivana Medvida koja bi po svemu sudeći ponovno trebala svoje mjesto naći debelo u gornjoj polovici tablice.
Za sinjskog niželigaša je u ovoj utakmici strijelac bio Litre, dok je za trećeligaša iz Hrvaca dva puta strijelac bio Marunica, a jednom Čović.

Rezultati:
Junak – Sloga (M) 2:0
Tekstilac – Hrvace 1:3

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Danas 5. studentska Alka

U organiziaciji Viteškog alkarskog društva studenata danas će se održati 5. po redu Studentska alka.
Alkarska povorka kreće od Studentskih alkarskih dvora, odnosno glazbarnice, ulicama grada do vojvode. Studentske alkarske svečanosti počinju na Borićevcu, put Starog grada, u 17 sati. Organizatori ističu kako će alkari i pratnja biti odjeveni u bijelu košulju, crne ili modre hlače, sako i kravatu, dok će momci biti u bijelim košuljama te će imati pas i kapicu.
Kao i prijašnjih godina, sav prihod od prodaje jela i pića namijenit će se za humanitarne svrhe
IZVOR: WWW.FERATA.HR

S.K.U.P. projekcije filmova – dan drugi

Danas u 20 i 30 sati u bivšem vatrogasnom domu, Palacini, se nastavljaju projekcije filmova Udruge S.K.U.P.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR