Četvrtak, 19.08.2010.

Obavijest

Sutra, 20. kolovoza, počinje isplata dječjeg doplatka  za srpanj obavijestio je Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje.

Obavijest

U organizaciji Udruga SUK i SKUP u vojarni Ivaniša Nelipića održavaju se projekcije dokumentarnih filmova.
Večeras su na programu  filmovi snimani u Sinju Čovik ipo( izgradnja bazena), Turistički film o Sinju i Cetinskoj Krajini te Sinj i zašto ga volimo. Projekcije  počinju u 20,30 sati.

55. po redu dječja Vučkovića Alka

Natjecanjem za baru sutra počinje 55. po redu dječja Vučkovića Alka. Početak manifestacije je u 18 sati, a nakon Bare održat će se pučka fešta.

"Ribarska noć"

U organizaciji sinjskog Pučkog kazališta, Turističke zajednice i Grada Sinja sutra, 20. kolovoza,  će se na peškariji održati “Ribarska noć”. Početak druženja je najavljen za 20 sati.

Akcija darivanja krvi u Sinju

U organizaciji sinjskog DDK i  Crvenog križa sutra, 20. kolovoza, će se održati  akcija darivanja  krvi. Organizatori su apelirali na sve zdrave osobe od 18 do 65 godina da se odazovu akciji, posebno  zbog nedostatka  zaliha krvi na splitskoj transfuziologiji.

Sport

Jučer su odigrane polufinalne utakmice 17. turnira na male branke „Sinj 2010.“ Sutina je pobjiedila Košarkaško 3:1, a Pelinovac je s 2:0 bio bolji od Suhač commerca. Završnica se igra u subotu, 21. kolovoza 2010.