Utorak, 19.08.2008.

OBAVIJEST

Djelatnici sinjske Nadcestarije danas i sutra obavljaju radove postavljanja novog asfaltnog sloja na lokalnoj cesti Sinj-Otok, tj. na dionici 1 od mosta Kerep do centra Otoka. Za vrijeme obavljanja radova od 7,00 do 15,00 sati za sav promet će biti zatvorena navedena dionica ceste. Vozači se mole za razumijevanje te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju koja će biti potavljena na cesti kraj Hipodroma te u Otoku. Obilazni pravac je preko Hana.
Radovi se obavljaju u okviru redovitog održavanja cesta, a njihovim završetkom u potpunosti će biti obnovljena cesta Sinj - Otok.

PREDSTAVLJANJE KNJIGE IRENE GRUBIšIć-čABO

U organizaciji Matice Hrvatske ogranak Sinj i Poglavarstva Grada Sinja, u okviru manifestacije "Dani Alke i Velike Gospe" večeras, 19. kolovoza, će se u Gradskoj knjižnici u 20 sati predstaviti knjiga "Otrgnuta tišina" triljske autorice Irene Grubišić-čabo.
Knjigu će predstaviti dr. Miljenko Buljac i fra Mirko Marić.

OBAVIJEST IZ OPćINE HRVACE

Općina Hrvace uputila je javni poziv mještanima, kulturnim i sportskim udrugama, ustanovama, vjerskim zajednicama i političkim strankama da svoje prijedloge za dodjelu javnih priznanja u pisanom obliku dostave u Općinu do kraja kolovoza. Nagrade će se dijeliti povodom Dana Općine koji se slavi na blagdan Gospe od žalosti.

OBAVIJEST

Udruga umirovljenika Domovinskog rata, sindikat umirovljenika i ove godine organizira dovoz ogrjevnog drva za sve hrvatske branitelje. Prijevoz će biti organiziran do mjesta prebivališta. Cijena bukve za ogrjev je 330 kuna po metru, graba 360, a hrasta 350 kuna. Narudžbe se primaju svaki dan od 8,00 do 17,00 sati, osim vikendom i praznikom.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJUZbog nedostatka svih krvnih grupa na Transfuzijskom odjelu KBC-a Split, Gradsko društvo Crvenog križa Sinj u suradnji sa Klubom dobrovoljnih darivatelja krvi organizira 5. akciju davanja krvi. Akcija će se održati u četvrtak, 21. kolovoza, u prostorijama Crvenog križa Sinj, u vremenu od 9 do 13,00 sati.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras se prikazuje američki film "Ruska obećanja". Priča prati misterioznog i karizmatičnog Rusa, dugogodišnjeg vozača i 'čistača' jedne od najozloglašenijih mafijaških obitelji u Londonu. Početak filma je u 20 sati i 30 minuta.