Ponedjeljak, 19.05.2014.

Edukativna radionica za privatne iznajmljivače

Turistička zajednica grada Sinja za sutra u 17 sati u Galeriji Sikirica organizira Edukativnu radionicu za privatne iznajmljivače.
U sklopu edukacije predstavit će se turistička agencija Novasol, moći će se saznati sve o zakonskim obvezama iznajmljivača te o internet marketingu, online oglašavanju i kanalima distribucije na internetu. Svrha radionice je educirati privatne iznajmljivače o načinu promocije, prodaje, zakonskoj regulativi, ali i sufinanciranju dodatnih sadržaja koji će obogatiti smještajne kapacitete.
Prezentaciju turističke agencije Novasol održat će Dino Perić, predstavnik Novasola za Splitsko-dalmatinsku županiju. Potom će o obavezama iznajmljivača govoriti Josip Sedlar, voditelj Kluba iznajmljivača Split, a o važnosti i ulozi internet marketinga u promociji i distribuciji smještajnih kapaciteta privatnih iznajmljivača govrit će Josip Vučković, voditelj Vuckovic T&D.
Pozivaju se svi privatni iznajmljivače i ostali zainteresirane da se odazovu edukaciji.
IZVOR: WWW.FERATA.H

Prikupljanje pomoći u sinjskom Crvenom križu

Danas do 20 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj prikupljat će se pomoć za stanovnike s područja pogođenih poplavom.
Iz sinjskog Crvenog križa ističu kako su najpotrebiji hrana i higijenske potrepštine.
IZVOR: WW.FERATA.HR

Lan Sasta slavila na glavnoj utrci 3. Kupa 4. GBR u Sinju


Na sinjskom Hipodromu prekjučer je održana konjička priredba u čast legendarne 4. gardijske brigade HV-a. Glavnu trku na 1800 metara osvojilo je grlo Lan Sasta, vlasništvo Vedrana Stipčevića iz Vrlike s jahačem Aleksandrom Šašićem u vremenu 2:04:29. Opširnije...
IZVOR: WW.FERATA.HR