Subota, 19.04.2014.

Moj Izbavitelj živiMoj Izbavitelj živi
Ne samo za Božić, nego i za Uskrs, naši ljudi u velikom broju napuštaju Njemačku. Putovi ih vode rodnim ognjištima, rodnom kraju, dragima i milima. Pradjedovskim grobovima i njivama na koje stavljaju blagoslovljene maslinove grančice, posvećenu jelicu. Dočekuje ih rascvjetana priroda, vrtovi u cvatu i mirisu. Miris ljubičica, i sjećanje na vodu u kojoj su se pomiješanoj s ljubičicama umivali na Cvjetnicu. Tu su i crkve u kojima su olakšavali svoje duše od grijeha, te se osjećali lagani poput ptice, da ponovno polete novim krilima Duha. Jer, Uskrs je pred vratima, kao Pasha za Židove. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OTOK: 15. izdanje turnira “Mali Otok”

OTOK – Tradicionalno, na Uskrsni ponedjeljak, u Otoku, na ŠC Gola Brda održati će se 15. izdanje dječjeg turnira “Mali Otok”. Na turniru sudjeluje 8 ekipa u kategoriji početnika (2003. godište i mlađi) i to: OSK, Junak, Brnaze, Glavice, Čaporice, Urania, Jadran i Troglav.
Klubovi su podijeljeni u dvije grupe, prva dva kluba iz svake grupe odlaze u polufinale dok ostala četiri kluba razigravaju za 5. i 7. mjesto. Turnir počinje u 9 sati, a grupna faza će trajati do 13h. Potom slijedi pauza do 15 sati nakon čega slijede polufinalne utakmice te utakmice za 5. i 7.
mjesto
Finale je na rasporedu u 17:10 sati..
Obje grupe igraju paralelno na dva terena. Podjela pehara i medalja kao i zatvaranje turnira predviđeni su za 18 sati.
Petar Norac-Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Alkar glatko poražen u Šibeniku

Jolly je u Šibeniku puno lakše nego se to očekivalo u srazu s Alkarom došao do novih bodova. Domaći su nakon kratke uvodne indisponiranosti vrlo brzo povezali nekoliko otvorenih šuteva kojima su stvorili desetak koševa prednosti, nakon čega povratka za neraspoložene goste nije bilo.
Jolly JBŠ – Alkar 79:65 (22:14, 25:16, 17:18, 15:17) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR