Četvrtak, 19.03.2020.

KAMIČAK d.o.o Sinj nastavlja s redovitim radom u reduciranom opsegu

Tvrtka Kamičak d.o.o. Sinja obavijestila je građane da zbog proglašene epidemije bolesti izazvane Corona virusom (COVID – 19), a sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o provedbi mjera socijalnog distanciranja i izbjegavanja bliskog osobnog kontakta, od dana 19. ožujka 2020. godine do daljnjeg, obustavlja rad na naplatnoj parking kućici na ulazu u Grad.
Na ostalim otvorenim parkiralištima na području Grada, rad i djelatnost parkinga će se obavljati u okviru redovitih aktivnosti. Također građani se upućuju na to da svoje upite i poslove s društvom obavljaju isključivo putem sredstava daljinske komunikacije, na e-mail: kamicak@kamicak.hr ili telefon 021/821 514.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

HBK: Svete mise, slavlja sakramenata, pučke pobožnosti i drugi događaji otkazani do daljnjega

Biskupi Hrvatske biskupske konferencije uputili su priopćenje za javnost o najnovijim privremenim mjerama koje su poduzete s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa.
‘Svjesni sadašnjih zahtjevnih okolnosti, a kao dionici odgovornosti za zdravlje i život vjernika i drugih građana, te u skladu s najnovijim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravstva, mi, biskupi Hrvatske biskupske konferencije, donosimo privremene mjere koje stupaju na snagu u petak, 20. ožujka 2020. i traju do drugačije odluke.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR