Utorak, 19.03.2019.

Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače

 U petak, 22. ožujka, u hotelu Alkar od 17 do 20 sati održat će se besplatna edukacija za privatne iznajmljivače. Edukaciju organizira Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Edukator za obiteljski smještaj Barbara Marković održat će predavanje na temu ‘Vile i kuće za odmor; uređenje, suradnja i samostalno povezivanje s agencijama’, dok će gost iz Istre Robert Bačac govoriti o konkretnim turističkim proizvodima i inovativnim turističkim uslugama ruralnog područja.

Oba edukatora su specijalisti iz prakse, a Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije od 2013.godine pomaže iznajmljivačima u radu ovim besplatnim edukacijama.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nastavlja se razminiravanje na Kukuzovcu

 
Iz tvrtke za razminiranje i zaštitu osoba i imovine COR d.o.o. izvijestili su kako sutra, 20. ožujka nastavljaju s radovima razminiranja na projektu ‘Površine na području Kukuzovac u gradu Sinju’.

Razminiranje će se sutra vršiti od 11 do 16 sati, a narednih dana od 8 do 13 sati. Za vrijeme obavljanja radova vršit će se privremena regulacija prometa, odnosno privremeno zatvaranje državne ceste D-1. Tako će se vozila propuštati 15 minuta prije svakog punog sata.
IZVOR: WWW.FERATA.HR