Ponedjeljak, 19.03.2012.

Uprava Alkara smjenjuje Domazeta?!

Uprava KK Alkar ima najozbiljnije namjere, uoči početka natjecanja u Ligi za opstanak, smijeniti aktualnog trenera prve momčadi Damira Domazeta. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odgođena 26. sjednica Gradskog vijeća

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja Milan Smoljo odgodio je za danas najavljenu 26. sjednica Gradskog vijeća grada Sinja. U obrazloženju odluke stoji:
Sukladno članku 122. Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja ('Službeni glasnik Grada Sinja' br. 02/10), a zbog smrtnog slučaja u obitelji vijećnika Miroslava Baraća, predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja Milan Smoljo odgodio je 26. sjednicu Gradskog vijeća sazvanu za dan 19.ožujka 2012. godine, te odredio da će ista održati dana 26.ožujka 2012. godine (ponedjeljak) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 15,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Hrvace su jučer u Metkoviću, u susretu 20. kola 3. HNL jug izgubile od Neretve 2:1.Jedini strijelac za hrvatačane bio je Sablić u 89. minuti susreta. Za NK Hrvace nastupili su Cvrlje 6,5, Bilandžić 6, Ramljak 6,5, Zorica 7, Bandalo 6, Marunica 6(od 70.-Tomić-), Zadro 6,5(od 61.Zolota 6,5), Bazina 6,5, Sablić 7, Perić 6, Vuković 6,5
TRENER: Davor Čop 6

4. HNL jug
Urania – OSK 1:0
Orkan – Glavice 1:2

ŽNL
Adriatic-Tekstilac 2:1

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Danas 26. sjednica GV Sinja

Danas u 15,30 sati počet će 26. sjednica Gradskog vijeća grada Sinja za koju je predviđen dnevni red od 17 točaka.Između ostaloga vijećnici će raspravljati o Prijedlogu odluke o naknadi za razvoj na području Grada Sinja, Prijedlogu odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu ostvarivanja poticaja za zapošljavanje, Prijedlogu odluke o kriterijima vrednovanja i financiranja programa javnih potreba i kulturi Grada Sinja za područje kulturno-umjetničkog amaterizma, Prijedlogu programa javnih potreba u športu za 2012. godini i Plana sredstava za financiranje potreba u športu Grada Sinja u 2012. godinu, Prijedlogu Programa javnih potreba u kulturi za 2012. godinu, Prijedlogu Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture Grada Sinja u 2012. godini, Prijedlogu Programa održavanja komunalne infrastrukture u 2012., Izviješću o izvršenju programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2012., te Izviješću o izvršenju programa održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2012. godini.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održani izborni zborovi Autohtone - Hrvatske - stranke prava za Sinj, Trilj i OtokDana 18. ožujka 2012. g. u dvorani Općinske vijećnice općine Otok održani su izborni zborovi Autohtone - Hrvatske - stranke prava za Sinj, Trilj i Otok. Na izbornom zboru nazočili su : dr. Natko Kovačević, Marko Francišković. povjerenik za Splitsko-dalmatisku županiju Mate Kovačević i predsjednik Stranke Dražen Keleminec.

Izabrani su sljedeći dužnosnici :
Gradska organizacija Sinj
- predsjednik, Ante Vuković
- dopredsjednik, Mario Putnik
- tajnik , Miro Luburić
- rizničar, Stipe Buljan
- izvršni odbor : Miro Maleš, Ivan kalinić i Petar Kardoš

Gradska organizacija Trilj
- predsjednik, Marijo Žolo
- dopredsjednik , Predrag Marinović, Josip Jagnić
- tajnika , Domagoj Kažimir
- rizničara , Ivan Žolo
- izvršni odbor : Bože Škaro, Tomislav Kažimir i Antonio Žolo

Općinska organizacija Otok
- predsjednik , Emil Vuleta
- dopredsjednik , Boško Kondža
- tajnika , Mišo Kamber
- rizničara , Stipe Vuleta
- izvršni odbor , Marko Elek, Stipe Vuleta i Ante Raić

Bog i Hrvati !

Autohtona - Hrvatska stranka prava
Splitsko - dalmatinska županija
povjerenik, Mate Kovačević