Ponedjeljak, 19.03.2007.

SVEčANO MISNO SLAVLJE

Vojna kapelanija središta za obuku pješaštva u Sinju slavi svoga zaštitnnika svetoga Josipa. Svečano misno slavlje počinje u 11 sati, a predvodi ga monsinjor Juraj Jezerinec - vojni biskup.

SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA

Sutra će Gradsko poglavarstvo na svojoj 51. sjednici razmatrati čak 26 točaka dnevnoga reda. Tako će se razmotriti izvješće o izvršenju programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture grada Sinja, utvrditi prijedlog odluke o dopuni odluka o komunalnom doprinosu i naknadi, kao i druge zanimljive točke dnevnog reda.

OBAVIJEST

Vinova loza u našemu kraju već je počela pobolijevati od crne pjegavosti. Najavljivano hladno vrijeme s kišom donosi probleme i voćarima posebno proizvođačima jabuka koji bi preventivno protiv krastavosti trebali tretirati voćke već danas, a preporuka zavoda je tretiranje voćaka organskih fungicidima.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima bez napajanja električnom energijom do 14,00 sati su potrošači u Turjacima, zaseoci Perić, Galić i Varvodić; te do 15,00 sati potrošači u Grabu, od škole prema izvoru Graba i crkvi.

SPORT

Alkar je u Zagrebu u utakmici A1 Lige u Zagrebačkoj Dubravi poražen rezultatom 84:82.
U rukometnom derbiju Sinj je pobijedio Cetinu 35:28, dok je Cetinka u muškoj konkurenciji pobijedila ekipu Opuzena 33:29.

Derbi 18. kola II. HOL-jug između šibenika i Sinja zasluženo je pripao Sinjankama koje si ovom pobjedom pretekle šibenčanke na prvenstvenoj ljestvici i zasjele na drugo mjesto.
Treba istaknuti odličnu igru gošći tijekom cijelog susreta. Mala dekoncentracija na kraju drugog seta nije poremetile ritam gašći koje su u sljedeća dva seta pokazale da su složna klapa i odličan spoj iskustva i mladosti.
Trener šibenika Stevo Branković opravdano je bio ljut na svoje igračice budući da nisu pružile igru koju je od njih očekivao.
Na kraju utakmice trener Sinja Ivica Zorica nije krio zadovoljstvo jer su njegove igračice nastavile sa odličnim igrama iako su doživjele ogromne igračke promjene. Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu: Mijač, I. Jenjić, J, Jenjić, Zorica, Rančić, Librenjak, Grčić, Galić, N. Tadić, A. Tadić i šimac.
Rezultat po setovima: 18:25, 25:23, 19:25, 24:26.
IZVOR:http://www.ok-sinj.hr/