Utorak, 19.02.2013.

Sinj – partner u utrci za Europsku prijestolnicu kulture 2020.

U petak, 15. 02. 2013., Grad Zadar je bio domaćin radnog sastanka koordinatora projekta Europska prijestolnica kulture 2020. Podsjetimo, nositelj projekta je grad Split a gradovi partneri su uz Sinj, Kotor, Trogir, Šibenik , Mostar, Stari Grad, Hvar, Pag, Supetar, Zadar, Korčula, Ston, Solin. Poveznica grada nositelja i gradova partnera je kulturna baština pod zaštitom UNESCO-a. 
IZVOR: GRAD SINJ
...

Počinje raspodjela naknade za ublažavanje štete od elementarne nepogode suše, iz 2012. godine

U utorak, dana 19. veljače 2013.g. započinje isplata novčane pomoći onim poljoprivrednicima koji  imaju prijavljenu i utvrđenu štetu od suše na poljoprivrednim kulturama, a isplata će se vršiti do 22. veljače 2013. godine u Upravnom odjelu za financije Grada Sinja (računovodstvo).
...

NOGOMET: Lijepa budućnost ispred Vrlike

VRLIKA – Nogometni klub Vrlika je osnovan prije 7 godina, a trenutno se natječu u 2. ŽNL Splitsko-dalmatinske županije i nalaze na 6. mjestu. Vodi ih Dujo Barić koji kaže da uživa u radu s mladim igračima: Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Predavanje dr. sc. fra Ante Akrapa

Udruga Cjelovit život u sklopu projekta Vjera i nevjera za Godinu vjere organizira predavanje dr. sc. fra Ante Akrapa "Vjera i nada" u srijedu 20. veljače 2013. u 18:30 sati u Dvorani Gospe Sinjske u Franjevačkom samostanu u Sinju.
O našim daljnjim aktivnostima, kao i o nekim aktualnim temama u koje je Udruga uključena (recimo, zdravstveni odgoj) možete više vidjeti na novoj web-stranici Udruge www.ucz.hr

Kronika 192

Policijski službenici jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom mlađih punoljetnika. Sumnjiče se da su na širem Sinjskom  području  počinili teško kazneno djelo protiv spolne slobode na štetu mlađe punoljetnice. Uz kaznenu prijavu dovedeni su u Općinsko državno odvjetništvu. 
IZVOR: PU SD