Utorak, 19.02.2008.

POčELA PODJELA SADNICA U OTOKU

U Otoku je počela podjela sadnica voćaka i vinove loze koje je za tamošnje poljoprivrednike osigurala općina Otok u suradnji sa županijom Splitsko - dalmatinskom. Kako doznajemo podjela sadnica odvija se na tržnici i potrajati će do kraja tjedna. Na natječaj otočkog poglavarstva javilo se 28 poljoprivrednika, a najviše interesa bilo je za sadnice vinove loze 1500 komada, te 1200 komada ostalih voćnih sadnica. Kako nam je rekao Frano Vladova iz tamošnjeg poglavarstva, općina nije ove godine zadovoljna odazivom poljoprivrednika.

VELIKI INTERES ZA MJERENJE GUSTOćE KOSTIJU

U organizaciji sinjskog dijabetičkog društva, udruge umirovljenika Sinj i grupe liječnika iz Zagreba u Sinju je jučer održan preventivni pregled osteoporoze, mjerenja gustoće kostiju i mjerenje potkožnog masnog tkiva kojim se dokazuje pretilost. S obzirom da su naši sugrađani pokazali iznimno veliki interes za ovaj pregled voditeljica projekta Zrinka Rosić istaknula je kako će se pregled u Sinju ponovno organizirati u 11. mjesecu.

OBAVIJEST

Na zavodu za zapošljavanje u Sinju do 29. ovoga mjeseca traju prijave za stručno osposobljavanje za zanimanja, dizaličar, zavarivač i brodocijevar. Više informacija kao i prijave mogu se potražiti kod osobnog savjetodavca.

SPORT

U susretu prvog kola županijskog nogometnog kupa jučer su nogometaši Hrvaca na Gradskom stadionu u Sinju pobjedli ekipu Tekstilca 2 : 1. Pobjednički gol dao je Tino Lagator u 2 minuti sudačke nadoknade.

Hrvati tuže Microsoft zbog lažnih e-mail čekova

Internetska prijevara.
Računalni sustav hrvatske podružnice na udaru hakera.

Tisuće građana nasjele su na testove po kojima dobivenu elektroničku poštu treba poslati na što više adresa i za to dobiti najmanje 500 eura
piše Ana VUčETIć / EPEHA
...