Nedjelja, 19.01.2014.

Grad spava

Pišem ovaj članak jer me pukla inspiracija potaknuta svime što se događa iz dana u dan u mom gradu i nemam nikakvih skrivenih motiva niti ikoga nevolin ili tome nešto slično.
Dolazim iz jednog malog, meni najlipšeg, gradića u Dalmatinskoj zagori. Puno bi lipih riči mogla napisat o njemu…Lip je to grad. Tira me na razmišljanje svaki put kad pakiram svoje kofere. Otišla sam prije par godina na studij u glavni grad Lipe naše da se borim za svoju budućnost. Nije bilo lako napustit svoje sveto misto i svoj najdraži ćošak, ali mozak srce ionako nikad ne sluša. Vjerojatno je većina vas otišla iz istih razloga. Zavolila san ja  misto di studiran, upoznala vele ljudi, što mlađih što starijih, što zločestih što dobrih, al’ nijedno misto ne voliš više od mista di se rodiš. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Alkar uvjerljiv, pozivnica za Split ispisana

Silno uvjerljivo Alkar je u srazu s VROS Dardom stigao do osme prvenstvene pobjede, čime je svojim navijačima na najbolji način ispisao novu pozivnicu da u narednom kolu potegnu do Splita u hram hrvatske košarke, kada je gostovanje Bijelih u pitanju – “sinjske” Gripe.
Alkar – VROS Darda 98:69 (21:17, 32:16, 21:16, 24:20) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR