Srijeda, 19.01.2011.

Branko Samardžić i dalje na čelu OSK-a

OTOK – načelnik Općine Otok Branko Samardžić je ponovno izabran za predsjednika NK OSK. Tako je odlučeno na jučerašnjoj redovnoj Izbornoj skupštini kluba. Naime, nakon velikog broja obveza Samardžića je na predsjedničkoj dužnosti u proteklih šest mjeseci mijenjao Marinko Tadić Šutra, kao vršitelj dužnosti predsjednika. ...

8 godina cestovnog kupa-Veliki napredak cestovnog trčanjaSINJ – Nakon završenog New Balance cestovnog kupa 2010., donosimo kratki rezime na svih osam godina trčanja u Hrvatskom cestovnom kupu.Članovi atletskog kluba „Sinj“ prvi su pobjednici cestovnog kupa, koji je krenuo prije osam godina. AK Žumberak iz Zagreba je ostvario najduži niz od čak sedam godina uzastopnih pobjeda u cestovnom kupu u muškoj kategoriji. AK Sljeme iz Zagreba ima pet  uzastopnih pobjeda u ženskoj kategoriji i isto toliko u ligi. AK Veteran iz Zagreba  koji je u prve godine kupa ušao uspavan sa imidžom kluba koji okuplja rekreativce i starije atletičare zakoračio je korak naprijed i posljednjih godina došao u vrh cestovnog trčanja. Zanimljiv je lagan ali i kontinuirani napredak klubova koji su se u svom radu od početka više bavili dječjom i juniorskom atletikom kao npr. Gorica i Vrbovec, također i nastanak velikog broja novih klubova od kojih su neki već u startu skočili visoko na ljestvicu cestovnog trčanja poput Marjana iz Splita i Solina....

Izbori za MO u Otoku

Nakon što su provedeni i analizirani izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Trilja, isti izbori pripremaju se i u općini Otok.
Načelnik općine Branko Samardžić donio je odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Otok.
Izbori će se održati 20. veljače u četiri mjesna odbora: Otok, Gala, Ruda i Udovičići u kojima se bira po sedam članova vijeća mjesnog odbora.
Svi prijedlozi lista moraju biti zaprimljeni kod Općinskog izbornog povjerenstva Općine Otok zaključno s 24.sječnja 2011. do 24:00 sata.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rezultati glasovanja za članove vijeća mjesnih odbora Grada Trilja

Na temelju članka 52. Zakona o izboru članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave („Narodne novine“ br. 44/05-pročišćeni tekst i 109/07.), Gradsko izborno povjerenstvo za mjesne odbore Grada Trilja objavljuje REZULTATE GLASOVANJA ZA ČLANOVE VIJEĆA MJESNIH ODBORA GRADA TRILJA ODRŽANIH 16. SIJEČNJA 2011. GODINE.

 Rezultati glasovanja za članove vijeća

IZVOR: GRAD TRILJ

Stanje na cestama

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u većem dijelu zemlje. Ima je na autocestama: A 1, između Zagreba i Karlovca, između Bosiljeva i čvora Gospić, te od Skradina do Prgometa, A 2 Zagreb-Macelj, od Krapine do Jankomira, duž cijelih A 3 Bregana-Lipovac i A 4 Zagreb-Goričan, na brzoj cesti B 6, od Orehovice do Kikovice, kao i na A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, stoga upozoravamo vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
IZVOR: HAK