Odbojkaški turnir pripao Sinjankama

U Sinju je završen odbojkaški turnir za mlađe kadetkinje koji se šesti puta za redom održao na kultnom košarkaškom igralištu kod kina, a na kojem su nastupile ekipe Sinja 1, Sinja 2, Splita 1700, Marine Kaštela i Makarske.

Nakon što su u četvrtak odigrane utakmice po skupinama, petak je donio odlične utakmice poluzavršnice. U prvoj utakmici Sinj je pobijedio Split 1700 s 2-1 u setovima, dok je Marina Kaštela slavila protiv Makarske 2-0.

U utakmici za treće mjesto odbojkašice Makarske napravile su odličan posao, nakon gubitka prvog seta zaigrale su puno bolje i preokrenule meč u svoju korist te na kraju slavile rezultatom 2-1.

Finalna utakmica između Sinja i Marine Kaštela zadovoljila je gledatelje koji su svaki dobar potez nagrađivali aplauzom. Posljednji sučev zvižduk bio je ujedno i signal za veliko slavlje sinjskih odbojkašica.

Treba spomenuti da su najmlađe Sinjanke odigrale i dvije revijalne utakmice koje su pokazale da se u Sinju kvalitetno radi s mlađim uzrasnim kategorijama, a turnir je završio podjelom pehara i medalja najboljima uz zajedničko fotografiranje.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

25.08.12