Upis u Školu ragbija

Pozivamo sve djevojčice i dječake godišta  1999. do 2005. koji žele trenirati ragbi da se mogu uključiti u „LJETNU ŠKOLU RAGBIJA“, koju organizira Ragbi klub Sinj.
Upisi i treninzi su od 10.srpnja na dalje, svakog utorka i četvrtka u 19,00 sati na ragbi igralištu SC “I. Poljak Sokol i A.Alčić“ Sinj.
Za polaznike su osigurani izuzetno dobri uvjeti za rad. Stručno vodstvo, oprema i rekviziti, te korištenje prostorija kluba: svlačionice, kupaonice i kuhinja, te dovoljne količine hladnih napitaka. Sobom ponijeti sportsku opremu i ručnik.
Po završetku škole polaznici će biti registrirani pri Hrvatskom ragbi savezu  i uključeni u postojeće kategorije natjecateljskih ekipa.

Da posjetimo.
Polaznici Male škole ragbija koji su istu netom završili, njih 30  od 40-ak u kategorijama do 10 i 12 godina  već su odigrali svoje prve službene utakmice i trenutno su u postupku registracije  pri HRS-u te tako postaju ravnopravni članovi Hrvatske ragbi obitelji.
Sva ova događanja su pripreme za  prvo veliko takmičenje nakon ljetne stanke,   Sinjski Turnir kadeta i juniora koji se tradicionalno igra  koncem kolovoza i početkom rujna  u sklopu Dana Alke i Velike Gospe.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

 

10.07.12