Sport

Članovi Motokluba 'Cetina' Grab nastupili su na otvorenom prvenstvu Hrvatske u Rakovu potoku kod Samobora, gdje su ostvarili nove uspjehe. U klasi MX2 Petar Kundid zauzeo je ukupno sedmo mjesto s 27 bodova, dok Ivan Kundid nije nastupio zbog obveza. U klasi MX 50 Jelena Kundid bila je ukupno treća. U prvoj vožnji zauzela je četvrto mjesto, dok je drugu utrku završila na drugom mjestu, što je u ukupnom zboru donijelo treću poziciju.

Od danas do srijede na stadionu Hrvacama bit će upriličen turnir na kojem će se tri momčadi boriti za jedno mjesto koje vodi u Treću HNL jug.
Krka iz Lozovače (Šibensko-kninska županija), Kamen Ivanbegovina (Splitsko-dalmatinska županija) i Župa Dubrovačka (Dubrovačko-neretvanska županija), momčadi su koje će u Hrvacama, na neutralnom terenu, boriti za ulazak u Treću HNL jug, a sve kako bi u potpunosti naplatili sav ovosezonski trud i rad.
Troboj spomenutih momčadi na rasporedu je od ponedjeljka, 11. Lipnja, do srijede, 13. Lipnja, a igrat će sa sistemom svatko sa svakim kroz tri dana s početkom u 17 sati.
Raspored natjecanja:
11. lipnja: Krka - Župa dubrovačka
12. lipnja: Kamen - Krka
13. lipnja: Župa dubrovačka - Kamen

IZVOR: WWW.FERARA.HR

11.06.12