Otočki HDZ podržava Karamarka

Općinski odbor HDZ-a Općine Otok na sinoćnjoj sjednici jednoglasno je odlučio kako u utrci za predsjednika HDZ-a podržava predsjedničkog kandidata Tomislava Karamarka.Izaslanik otočkog HDZ-a na XV. Općem saboru stranke i predsjednik OO HDZ-a Otok Branko Samardžić kazao je kako je razmatrano svih pet kandidatura.

'Razgovarali smo o svim kandidatima za predsjednika HDZ-a, nakon čega smo donijeli jednoglasnu odluku da Općinska organizacija HDZ-a Općine Otok podrži kandidata Karamarka. Mislimo da je Karamarko najpogodniji za konsolidaciju stranke i da će HDZ s njime na čelu polučiti dobre rezultate na sljedećim lokalnim i parlamentarnim izborima', pojasnio je Samardžić odluku otočkog HDZ-a.

Na XV. Općem saboru HDZ-a, koji će se održati u nedjelju, 20. svibnja, ispred županijskog HDZ-a, sudjelovat će još dva izaslanika s područja Općine Otok - Luka Brčić i Marko Mravak.

Od šest gradskih i općinskih organizacija HDZ-a s područja Cetinske krajine, Otočani su prvi javno istaknuli kojeg kandidata za predsjednika stranke podržavaju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

16.05.12