Sport

Danas je na rasporedu 5. kolo A1 košarkaške Lige za ostanak. Alkar u 19 sati gostuje u zadarskim Jazinama kod ekipe Sonik Puntamika.

Članovi Motocross kluba Cetina Grab osvojili su nove bodove za Prvenstvo Hrvatske u motocrossu, nastupivši jučer u drugoj trci Prvenstva u Savskom Marofu.U klasi MX 2 nastupili su Ivan i Petar Kundid. Ivan je u obje trke odvojio 6. mjesto, te je s 30 bodova u ukupnom poretku 6. dok je Petar u obje trke bio 9. što mu je donijelo 20 bodova i ukupno 9. mjesto.
Jelena Kundid nastupila je u klasi MX 50. U prvoj utrci osvojila je 2. a u drugoj 3. mjesto, te je s 42 boda u ukupnom poretku zauzela 3 mjesto.
Sljedeća trka je 22. travnja u Petrinji.

Jučer je u Otoku održan 13. Uskršnji turnir 'Mali Otok'. Pobjednik turnira je ekipa Čaporica koja je u finalnoj utakmici pobijedila Junaka rezultatom 2:1. Na turniru je nastupilo 8 nogometnih klubova: Čaporice, Junak, Glavice, Kamešnica, OSK, Jadran Tučepi, Tarnovac i Brnaze.
Finale turnira Čaporice su izborile pobjedivši ekipu Jadrana iz Tučepa, dok je Junak u polufinalnom ogledu bio bolji od otočkog OSK-a 1:0. U utakmici za treće mjesto OSK je pobijedio Jadrana rezultatom 2:0.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivan Šipić iz NK 'Čaporice' Trilj. Najbolji vratar je Bartul Šestić iz Jadrana, dok je najbolji srtijelac ovogodišnjeg turnira bio Bože Vugdelija iz OSK-a.
Nakon natjecateljskog dijela turnira, pobjednicima su podijeljeni pehari i medalje.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

10.04.12