Sutra Združena vježba 'Sinj 2012.'


FOTO: DVD Sinj

U organizaciji Grada Sinja, Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Sinja, a uz potporu Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Split, u Sinju će se sutra održati Združena vježba zaštite i spašavanja 'Sinj 2012.' Pretpostavka vježbe je potres i posljedice potresa, a na vježbi će aktivno sudjelovati 172 osobe.
IZVOR: WWW.FERATA.HR


U Gradskoj vijećnici u 9,30 sati održat će se svečana sjednica Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Sinja i Zapovjedništva Civilne zaštite, povodom Dana civilne zaštite. Potom će se upriličiti defile svih sudionika vježbe prema Trgu kralja Tomislava gdje će se u 10 sati i 30 minuta održati smotra i pozdravni govor gradonačelnika Ivice Glavana. Nakon toga, u 11 sati i 30 minuta zvuk sirene za uzbunjivanje označit će početak vježbe.

U sklopu Združene vježbe sutra će se održati i akcija dragovoljnog darivanja krvi, koju organizira Gradsko društvo Crvenog križa Sinj. Akcija će se održati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Sinj u Domu mladih od 9 do 13 sati. Pozivaju se sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života da se odazovu akciji kako bi se prikupio što veći broj doza krvi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

29.02.12