Utorak, 18.12.2012.

Tečaj Osnovne padobranske obuke

Aeroklub Sinj i slijedeće će godine održati tečaj Osnovne padobranske obuke. Cilj kluba je obuhvatiti što više mladih i perspektivnih ljudi. Svi zainteresirani više informacija o tečaju Osnovne padobranske obuke mogu dobiti putem linka http://www.youtube.com/watch?v=IfvAneJwoNc

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predstavljanje knjige "Krvava Cetina"

Kulturno društvo Trilj i Hrvatski centar za ratne žrtve pozivaju Vas na predstavljanje knjige “KRVAVA CETINA – masovni pokolji u cetinskome kraju i Poljicima u Drugome svjetskom ratu” autora Ivana Kozlice. Predstavljanje će se održati u srijedu, 19. prosinca 2012. u 18:00 sati u Trilju, u kino dvorani, a 20. prosinca 2012. u 19:30 u Splitu, u dvorani nadbiskupskog sjemeništa.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

SINJANKE I SINJANI dobrodošli u Clubu Best – 19.12.2012

SINJANKE I SINJANI, pokažimo naše veliko srce u srijedu na ‘HUMANITARNOM BOŽIĆNOM KONCERTU RADOSTI’ u Clubu Best Sinj:

Od izvođača će nastupiti :
-Iva Ajduković
-Igor Cukrov
-Baraba
-Milan Terze
-Jessy Band
-Petar Dragojević
-Zorica Andrijašević Donna
-Ivo Amulić
-Grupa Viva
-Matko i Brane
-Dora Bačić

Sav prihod od ulaznica bit će namjenjen za poklone štićenicima centra Juraj Bonači-Sinj i Fra Ante Sekelez-Vrlika, te za opremanje prostorija Udruge tjelesnih invalida Sinj (UTIS)

Cijena ulaznice je 30 kn.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Izborna Skupština Crvenog križa Sinj

Za predsjednika Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Sinj ponovno je izabran dr. Ivan Nasić.Izborna Skupština sinjskog Crvenog križa održana je jučer. U vrlo iscrpnom izvješću predsjednik Društva dr. Ivan Nasić izbio je četverogodišnji pregled rada i svih aktivnosti u ovoj humanitarnoj organizaciji. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest

Dana 20. i 21. prosinca (četvrtak i petak) 2012. godine u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa dijelit će se božićni poklon paketi korisnicima pomoći za uzdržavanje prema evidenciji Centra za socijalnu skrb Sinj i popisu KLA Sinj. Poklon pakete osigurao je Grad Sinj.
Podjela će se vršiti:
- u  četvrtak, 20. 12. od 08:00 do 18:00 sati,
- u  petak, 21. 12. od 08:00 do 18:00 sati
uz obvezno predočenje osobne iskaznice korisnika pomoći.

Dana 18. i 19.  prosinca (utorak i srijeda) 2012. godine u prostorijama Crvenog križa počet će podjela božićnica umirovljenicima sa područja Grada Sinja, čija ukupna mirovinska primanja ne prelaze iznos od 1.600,00 kuna mjesečno.
Podjela će se vršiti:
18. prosinca od 08:00 do 18:00 sati.
19. prosinca od 08:00 do 18:00 sati.
Božićnica iznosi 170,00 kuna po umirovljeniku.
Sredstva za dodjelu božićnica osigurao je Grad Sinj.
NAPOMENA: Obvezno predočiti osobnu iskaznicu korisnika i zadnji odrezak od isplate mirovine; korisnici stranih mirovina donose i dokaz o zadnjoj isplaćenoj mirovini

IZVOR: GRAD SINJ

Kino danas

Na repertoaru sinjskog kina danas i sutra je Sumrak saga – Praskozorje 2. dio. Film će se prikazivati u dva termina, u 17,30 i u 19,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR