Subota, 18.12.2004.

AKCIJA ZAšTITIMO ZDRAVLJE žENE REDOVITIM PREVENTIVNIM PREGLEDOM DOJKI U TRILJU

Klub žena liječenih od karcinoma dojke iz Splita u suradnji s ogrankom Liberalne stranke iz Trilja, danas organiziraju akciju "Zaštitimo zdravlje žene redovitim preventivnim pregledom dojki......

RADOST BOžIćA ZA SVU DJECU GRADA TRILJA


U organizaciji poglavarstva grada Trilja , udruge žena Trilja i dječjeg vrtića Trilj sutra od 14 sati u Triljskoj športskoj dvorani izvest će se prigodni program naziva "Radost Božića za svu djecu grada Trilja". Pripremljeno je oko 800 poklona gradskog poglavarstva.

OSNIVAčKA SKUPšTINA PODRUžNICE HSP- a U TRILJU

Danas će se u gradskom kinu u Trilju održati osnivačka skupština Hrvatske stranke prava - Podružnice Trilj. Skupštini će nazočiti i članovi županijskog odbora HSP-a.

JADRANKA KOSOR U SINJU

Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor u ponedjeljak će u gradskom kinu održati predizborni skup kojem će nazočiti gotovo cijeli vrh Hrvatske demokarstek zajednice. Početak skupa je u 20 sati.

POTPISIVANJE UGOVORA O ZAKUPU POLJIOPRIVREDNOG ZEMLJIšTA

U ponedjeljak u 9 sati u Sinjskoj gradskoj vijećnici bit će upriličeno potpisivanje ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta ......

RADOVI U NASELJU POTRAVLJE

Do 23 .prosinca traju radovi u naselju Potravlje, širi prostor brane Peruća, lokalna cesta je zatvorena pa se promet do 13 sati odvija obilazno na Gornji Bitelić- Rumin- Hrvace -Satrić . Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

VRIJEME

Prijepodne promjenjivo oblačno s mjestimičnom kišom. Poslijepodne mogući pljuskovi s grmljavinom., uglavnom na otvorenom moru, a zatim djelomice razvedravanje. Najviša dnevna temperatura do 15 C.