Četvrtak, 18.11.2004.

OBLJETNICA SJEćANJA NA žRTVE VUKOVARA 1991 GODINE

Grad Vukovar danas obilježava 13 obljetnicu sjećanja na žrtve Vukovara 1991 godine.Od 10 studenog u Vukovaru se održavaju prigodni kulturni programi, izložbe večeri poezije,a u školama različita predavanja .

Svečanom svetom misom na memorijalnom groblju u Vukovaru izaslanstva gradova, općina i braniteljskih udruga podsjetit će se svih žrtava grada heroja.

RAZMINIRANJE U CETINSKOJ KRAJINI

Razminiranje dionice državne ceste D-1 Sinj - Klis na predjelu Kukuzovac počelo je jutros u 8 a potrajati će do 18 sati.Regulacija prometa vrši se sa 45 minuta zatvorenog i 15 minuta otvorenog prometovanja.

Od 9 sati počelo se s razminiranjem i u Potravlju na državnoj cesti Knin- Sinj.Radovi se vrše od Gašpara do skretanja za Peruću, a promet se regulira sa 45 minuta zatvorenog i 15 minuta otvorenog prometovanja.

ISPLATA NOVčANE POMOćI U TRILJU I HRVACAMA

Gradsko poglavrstvo Trilja i općinsko poglavarstvo Hrvaca počeli su s isplatom novčanih sredstava za kupnju drva za ogrijev korisnicima pomoći za uzdržavanje .Novčanu pomoć u iznosu od 880 kuna korsnici mogu podići u zgradi gradske uprave u Trilju ,a u Hrvacama u prostorijama općine. Korisnici novčane pomoći dužni su ponijeti rješenje o primanju pomoći i osobnu iskaznicu.

VRIJEME

Prevladava sunčano vrijeme, koje bi se prema najavama meteorologa trebalo zadržati do kraja dana. Temperatura zraka izmjerena u 7 sati iznosila je -2 stupnja Celzijeva.