Petak, 18.10.2013.

U Hrvacama ove godine 5 preventivnih akcija

Zbog velikog interesa za preventivnu akciju ultrazvučnog pregleda dojki u Hrvacama, koja će se održati sutra od 9 sati u prostorijama osnovne škole, u planu je održavanje još jedne akcije i to 26. listopada.
Za sutrašnju akciju ultrazvučnog pregleda dojki prijavljeno je 55 žena, a još 15 ih je na listi za sljedeću, koja će ujedno biti i posljednja ovogodišnja. Prijave se vrše kod Branka Perkovića na broj mobitela 098 969 5710.
Svih pet ovogodišnjih akcija u Hrvacama  organizirao je Branko Perković u suradnji s Klubom žena liječenih na dojci Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predavanje prof. dr. sc. Gorana Karduma

U organizaciji udruge Cjelovit život i djelatnika Dječjeg vrtića Blagovijest danas će u Sinju predavanje održati prof. dr. sc. Goran Kardum.
Predavanje se organizira u okviru održavanja mjesečnih tribina Vjera u nevjeri, a počet će u 18,30 sati u Dvorani Posljednje večere. Tema predavanja je ‘Psihologija religioznosti u suočavanju s poteškoćama’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odlazak u Vukovar

Udruga djece poginulih i smrtno stradalih branitelja Domovinskog rata Cetinske krajine za 18. studenog organizira odlazak svojih članova u Vukovar. Zainteresirani članovi mogu se javiti u prostorije Udruge na adresi Petrovac 2 do 1. studenog.
IZVOR: WWW.FERATA.HR