Četvrtak, 18.09.2014.

KUD Glavice nastupa na ‘Vinkovačkim jesenima’Kulturno-umjetničko društvo Glavice sutra putuje na ‘Vinkovačke jeseni’, gdje će na ovogodišnjoj Državnoj smotri izvornog folklora predstavljati Splitsko-dalmatinsku županiju.
U Vinkovce putuje 37 članova KUD-a Glavice koji će svoj nastup imati u subotu navečer, a njhiv nastup prenosti će i Hrvatska radiotelevizija.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Novi uspjesi Atletskog kluba Sinj

Na prvenstvu Hrvatske u atletici za mlađe seniore, koje se održavalo u Zagrebu, Tanja Samardžić je osvojila drugo mjesto, a Petar Delaš utrku je zaključio na šestoj poziciji. Naš atletski klub proteklih je dana nastupao i na utrci u Kutini, također s vrlo dobrim uspjehom…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Besplatna pravna pomoć za žrtve nasilja u Udruzi Srma

Sutra u Udruzi Srma počinje besplatna pravna pomoć za žrtve nasilja.

Svaki prvi i treći petak od 16 do 18 sati uslugu će pružati odvjetnica Olivera Radoš-Šaponja iz Splita. Besplatnu pravnu pomoć žrtvama nasilja pruža Udruga Bijeli Krug iz Splita u prostorijama Udruge Srma u Galeriji Galiotović u Sinju, Brnaška 44.

Besplatnu pravnu pomoć za sva ostala pravna pitanja građani mogu zatražiti u Udruzi Srma ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 9-12 sati kod diplomirane pravnice Marije Pupić-Vurilj osobno, na telefon 661-661 ili na mail: udruga.srma@st.t-com.
IZVOR: WWW.FERATA.HR