Utorak, 18.09.2012.

BK Otok zabilježio novu pobjedu

Otok – U dvoboju 3. kola BK Otok je svladao ekipu Povljana sa 16:6 i
osvojio nova dva boda. Najuvjerljivija u ovom kolu je bila Nada koja je sa
17:5 porazila Gorčinu te je trenutno vodeća u ligi.

Rezultati:
Komolac – Zlatan Otok 14:8
Nada – Gorčina 17:5
Croatia Osiguranje – Solaris 14:8
Otok – Povljana 16:6
Ploče – HE Dubrovnik 14:8

Poredak: Nada 6, Croatia osiguranje 6, Komolac 4, Gorčina 4, Otok 4…
Piše: Frane Šušić-Jurić

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Zaključen predugovor o kupoprodaji nekretnina na području GZK-Sinj s tvrtkom "SLANI INĆUNI“ d.o.o., SinjDana 18. rujna 2012.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je predugovor o kupoprodaji zemljišta  površine 3. 157 metara četvornih na području GZK-Sinj, s tvrtkom „SLANI INĆUNI“ d.o.o., SINJ. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Sinj se kupa u govnima!

Nastavni zavod za javno zdravstvo konačno je i službeno potvrdio ono što je građanima godinama poznato. Stručno rečeno – kanalskom mrežom kroz Sinjsko polje i odvodnim kanalom kroz grad Sinj protječu fekalno opterećene vode. Ili pučki – Sinj se kupa u govnima! Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Danas započinje ciklus kreativnih radionica

Danas u udruzi Srma u 16 sati započinje ciklus kreativnih radionica za djecu u okviru projekta ''Kultura za djecu Sinja i okolice''. Danas se održava keramička radionica.

Radionice gline, slikanja i kreativna svaštara besplatne su za djecu osnovnoškolske dobi. Održavat će se ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u prostorijama Udruge Srma, Galerija Galiotović u Sinju u vremenu od 16-17,30 sati. Još ima mjesta za upis u sve radionice, pa se djeca i roditelji mogu javiti na 661-661 ili poslati mail na udruga.srma@st.t-com.hr.

Radionice će se odvijati tijekom cijele školske godine i namijenjene su učenicima osnovnih škola s područja Cetinske krajine. Sredstva za provedbu osiguralo je Ministarstvo socijalne politike i mladih.